Hlavní navigace

Rádio Expres FM mění moderátory své ranní show

6. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: isifa/Lidové noviny/JINDRICH MYNARIK
Do nového roku vstupuje stanice s obměněnou moderátorskou dvojicí své ranní show, Marka Malíka doplnil moderátor Václav Mašinda.

Rádio Expres FM rovněž rozšiřuje své programové schéma o dva nové pořady – rodinnou relaci Family Expres a autorský pořad Rap Time, který je primárně zaměřený na rap a hip hop. Nová podoba ranní show na Expres FM se pak kromě současné hudby chce zaměřit také na aktuální společenské dění. Druhý moderátor ranní relace Václav Mašinda přišel z rádia Černá Hora, kde několik let rovněž moderoval ranní vysílání. V minulosti působil také na Evropě 2 a vedle práce v rádiu se živí jako fotograf.

UX DAy - tip 2

Další novinku v programu představuje pořad Rap Time. Jeho autorem a moderátorem je Vladimír „Vlado“ Pavlík, který na stanici působí jako moderátor víkendového vysílání. Jeho nový pořad v programu nahradí Pavlíkovu někdejší relaci Rezonátor. Rap Time se chce věnovat zahraničnímu i českému rapu, streetartu a dalším segmentům hiphopové scény. Vysílat se bude živě každé pondělí od 21 do 23 hodin.

Programové schéma pro letošní rok posílí také pořad Family Expres, ve kterém se bude moderátorka Magdaléna Korcová věnovat rodinnému životu ze všech úhlů pohledu. Prostor v něm dostanou tipy na rodinné výlety, výchovu a péči o děti, ale také problematika spjatá s rodičovstvím a rodinou. Rodinnou show bude stanice vysílat každou sobotu od 8 do 9 hodin, počínaje sobotou 4. února. Její autorka působila na rádiu Impuls, je manželkou moderátora Vlasty Korce a matkou dvou dětí.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).