Hlavní navigace

Provozovatel O2TV bude využívat stávající název O2 až do roku 2022

21. 11. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
„Z průzkumů máme potvrzené, že O2 je pro zákazníky známou a spolehlivou značkou, která je synonymem pro telekomunikačního experta a inovátora,“ uvedl šéf české O2.

Až do roku 2022 se budou zákazníci operátora O2 Czech Republic (dříve Telefónica Czech Republic) setkávat s jeho stávajícím názvem. Telekomunikační firma oznámila, že prodloužila opci pro toto označení až do roku 2022. Vedení společnosti potvrdilo dlouhodobé záměry a rozhodlo o využití opce na prodloužení doby využívání názvu O2, uvedla Lucie Jungmannová z tiskového oddělení operátora, který je největším poskytovatelem IPTVČeské republice. Kromě toho začala firma letos nabízet i produkt O2TV GO, který umožňuje sledovat vybrané televizní kanály na mobilních zařízeních.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: O2TV získala za posledního čtvrt roku přes sedm tisíc nových klientů

Pod názvem O2 zákazníky již dlouhou dobu inspirujeme k tomu, aby objevovali a využívali všechny možnosti, které jim naše technologie a služby nabízí. Z průzkumů máme potvrzené, že O2 je pro zákazníky známou a spolehlivou značkou, která  je synonymem pro telekomunikačního experta a inovátora, který jako jednička na trhu předstihuje konkurenci ve zlepšování svých produktů a služeb. Proto jsme se rozhodli prodloužit používání názvu O2 o další čtyři roky, což potvrzuje dlouhodobé cíle naší společnosti, zdůvodnil tento krok Tomáš Budník, generální ředitel společnosti O2.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).