Hlavní navigace

Provozovatel Mňam TV: Problémy nezastíráme, sami o nich informujeme

17. 12. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

„Nemohu popřít, že se v současné době nacházíme v obtížné situaci,“ přiznává v oficiálním vyjádření pro server DigiZone.cz generální ředitel CE Media Pál Milkovics.

Finanční problémy, které doprovází v posledních měsících projekt Mňam TV a na konci listopadu vyústily v přerušení natáčení živě vysílaných pořadů, provozovatel stanice CE Media podle svého šéfa Pála Milkovicse netají a naopak o nich sám informoval. Milkovics tak oficiálně reagoval na text, který server DigiZone.cz publikoval ve středu večer. Naše redakce dala CE Media prostor pro vyjádření do čtvrtka, ale zprávu nakonec publikovala o den dříve, protože hrozilo, že s ní přijde některé z konkurenčních médií. Zpráva o stavu Mňam TV se totiž v posledních dnech poměrně rychle šíří mediální krajinou. Zveřejnil ji už i Blesk.cz.

K TÉMATU: Mňam TV přestala vyrábět živé pořady, dluží štábu i obchodním partnerům

Pál Milkovics přiznal, že televize má problém se zpožděním plateb, ale dělá vše pro to, aby tato záležitost byla v co nejkratším možném termínu vyřešena. Moderátorka pořadu Život je fajn Barbora Sedláčková včera serveru DigiZone.cz sdělila, že za svou práci naposledy dostala zaplaceno za září, na říjnovou a listopadovou výplatu stále čeká. Nemohu popřít, že se v současné době nacházíme v obtížné situaci, přiznává Milkovics. S mediálním domem Mafra, kde Mňau TV natáčela Život je fajn, nemají podle svých slov CE Media v tuto chvíli žádné nevypořádané vztahy. Pořad jsme zastavili, protože jsme potřebovali ušetřit, uvedl.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Mířili jsme příliš vysoko, přiznal producent late night show Leoše Mareše

Generální ředitel společnosti se pro server DigiZone.cz vyjádřil také v souvislosti s ukončením distribuce v Regionální síti 8 Českých Radiokomunikací, kde program vysílal paralelně vedle celoplošného multiplexu 4 společnosti Digital Broadcasting. Pál Milkovics odmítl tvrzení, že by k ukončení distribuce u dominantního tuzemského operátora vedly nějaké problémy. Tento krok označil za zcela standardní. Ukončení distribuce bychom ale určitě nechtěli komentovat, dodal Milkovics. Projekt televize Mňau TV i přes rozpačité reakce z mediálního trhu podle jeho slov odstartuje. Kdy přesně, to už její šéf nesdělil.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).