Hlavní navigace

Prima vydává první dětskou knížku a nabízí klíč od světa pohádek

10. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ UKÁZKY – První pohádkovou knížku s dětským hrdinou Primáčkem vydává ve spolupráci s nakladatelstvím Euromedia Group televize Prima a agentura Solootions.

Na osmdesáti stranách knihy se čtenáři vydají do vesmíru spolu s přáteli z dětského ranního pásma Primáček a stejnojmenného časopisu. Doporučená cena nového knižního titulu je necelých dvě stě korun. V srpnu vyjde také třetí letošní číslo časopisu Primáček, které bude věnováno 3D filmu Hurvínek a kouzelné muzeum.

Postavička Primáčka slaví na Primě tři roky a jsem rád, že jsme jí mohli k narozeninám nadělit poutavý příběh od Lucie Kaletové s ilustracemi Josefa Fraška, láká čtenáře Aleš Pýcha, marketingový ředitel FTV Prima, který je zodpovědný za agenturu Solootions.

BRAND24

Nový knižní počin Primáček – Klíč od světa pohádek má stejně jako komiksový čtvrtletník Primáček edukativní prvky a je upraven pro čtenáře od pěti let. Knihu ilustroval Josef Fraško, který je autorem kreseb i v časopisech Primáček nebo Méďa Pusík. Příběh napsala Lucie Kaletová, autorka knížek pro děti Strašidla na Silvrštejně nebo Josefína a bytosti. 

Primáček vzešel z dětského ranního vysílání na Primě a kromě časopisu jej mohou diváci najít v podobě aplikace v hybridní televizi HbbTV. S postavičkou Primáčka se mohou děti a rodiče potkávat i na vybraných partnerských akcích FTV Prima, jako například Primáčkův pohádkový les nebo v rámci festivalu České hrady.cz, You Fest a další. Solootions také s partnerskou společností Pinko připravila i řadu zmrzlin Primáček.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).