Hlavní navigace

Prima připravuje Superchlapy, hubnutí pro „normální“ muže

6. 4. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Několik „normálních“ chlapů se pod vedením televize Prima rozhodlo zcela a od základů změnit svůj život.

Účastníci pořadu Superchlapi se musí během několika měsíců připravit na nejnáročnější závod, který doposud zažili. Superchlapi rozhodně nejsou jen o sportu. Diváci budou mít možnost nahlédnout do soukromí jednotlivých účastníků, seznámí se s důvody, které je vedly k přihlášení se do pořadu, přibližuje pořad Roman Mrázek, programový ředitel Prima Group.

BRAND24

Ze stovek přihlášených odvážlivců vzešlo několik mužů, kteří si prověří své možnosti, odolnost, smysl pro disciplínu. Někteří přišli sami, aby změnili svůj život, jiné přihlásili na casting rodinní příslušníci. Všechny ale čeká několikaměsíční tvrdý trénink, který je má připravit na náročný triatlonový závod (2 km plavání, 90 km na kole, 21 km běhu). Trénuje se pod vedením trenéra Jana Vaňka, který se věnuje české triatlonové elitě a sám je špičkou ve svém oboru.

Kromě společných tréninků má každý účastník svůj vlastní tréninkový režim a individuální jídelníček. Někteří musí zhubnout, jiní shodit přebytečnou svalovou hmotu. Jedná se o unikátní projekt, který není jen a pouze o sportu. Diváky nechá nahlédnout do soukromí jednotlivých aktérů, a diváci tak uvidí příběhy obyčejných chlapů, kterým pořad může změnit jejich dosavadní život.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).