Hlavní navigace

Prima po půl roce změní mluvčího a vedoucího PR, David Vaníček odchází

26. 9. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Manažer oznámil, že Primu opouští na vlastní žádost. Za rozhodnutím prý stojí osobní důvody. Kdo Vaníčka v této pozici nahradí zatím není známo.

Tiskový mluvčí a vedoucí PR mediální skupiny Prima David Vaníček dnes ve stručném vyjádření novinářům oznámil, že ve svojí pozici končí. Vážení kolegové, rozhodl jsem se na vlastní žádost opustit post vedoucího PR a tiskového mluvčího FTV Prima. Vedou mě k tomu osobní důvody. S vedením televize jsme se dohodli na předání agendy do 10. listopadu 2013, uvedl Vaníček, který na tuto pozici nastoupil letos 30. dubna, kdy v ní vystřídal Václava Mazánka. V minulosti působil tento manažer například na pozici reportéra televize Nova.

BRAND24

Z ARCHIVU: Novým šéfem PR oddělení Primy bude bývalý reportér Novy David Vaníček

Nabídka FTV Prima je pro mě zatím největší profesní výzvou a velmi si vážím důvěry, kterou jsem dostal. Po devíti letech rozhodně není na škodu změnit působiště, teď znovu cítím silnou motivaci, výzvu, a to mám rád, komentoval v dubnu svůj nástup do pozice mluvčího a vedoucího PR mediální skupiny Prima devětadvacetiletý David Vaníček. V minulosti působil Vaníček také coby externí spolupracovník Rádia Impuls a podílel se také na pilotních dílech pořadu Backstage pro českou verzi hudebního kanálu MTV, kterou provozuje Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).