Hlavní navigace

Prima love využije popularitu Báječných dortů. Vyhlásila cukrářskou soutěž

20. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Autoři nejlepších vlastnoručně upečených dortů na téma Prima love získají zdarma přístup na cukrářský workshop s Ivetou Fabešovou

Nejsledovanější dokumentární cyklus Primy love, americká cukrářská docu show Báječné dorty, inspirovala vedení televize k vyhlášení soutěže o nejlepší vlastnoručně upečené dorty od diváků. „Ode dneška mohou soutěžit o deset míst v cukrářském workshopu s Ivetou Fabešovou, který se uskuteční 19. května v Pražském kulinářském institutu,“ sdělila PR koordinátorka Primy love Anna Bezděkovská.

K TÉMATU: Prima love bodovala cyklem Báječné dorty. Za celý den předběhla ČT 4

BRAND24

Soutěžní dorty mají vyjadřovat téma Prima love. „Soutěžící musí zdokumentovat jeho výrobu dvěma až třemi fotografiemi, které budou mapovat průběh jeho výroby až po finální výrobek, a zaslat je na adresu love@iprima.cz do 3. května 2012. Z došlých fotografií vybere odborná porota v čele s Ivetou Fabešovou deset výherců, kteří vyhrají zmiňovaný workshop a zároveň postoupí do druhého kola, ve kterém ten nejlepší vyhraje voucher na libovolný kuchařský kurz v hodnotě 3 600 Kč v Pražském kulinářském institutu,“ dodala Bezděkovská.

O výhercích rozhodnou sami diváci na webu www.prima-love.cz. Hlasování zde proběhne od 9. do 17. května. Iveta Fabešová není na obrazovce Primy nijak neznámá. Vystupovala například v pořadu Na nože! se Zdeňkem Pohlreichem a ve Vánočním pečení, vydala také několik kuchařek.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).