Hlavní navigace

Prima finišuje Odpolední zprávy s Monikou Leovou a Tomášem Drahoňovským

7. 8. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Poprvé se nová zpravodajská relace na Primě objeví příští pondělí 12. srpna. Časově se trefí mezi Odpolední Televizní noviny na Nově a Události v regionech na ČT 1

Vysíláním „do zdi“ finišuje hlavní kanál Primy přípravy na spuštění nové denní zpravodajské relace, Odpoledních zpráv. Divákům se v nich představí nová moderátorská dvojice Monika Leová a Tomáš Drahoňovský, který dosud moderoval hlavní zpravodajskou relaci Zprávy FTV Prima. „Vysíláme do zdi, každý den odbavíme jednu relaci a začínáme reálně v 17.40 hod, abychom si zvykli,“ přiblížila Leová, která se nedávno ucházela o pozici moderátorky hlavních Zpráv FTV Prima vedle Karla Voříška. Tomu nakonec Prima vybrala za moderátorskou partnerku Kláru Doležalovou.

K TÉMATU: Sledovali jsme živě: Prima představila podzimní schéma, startuje již 12. srpna

BRAND24

Tomáš Drahoňovský zastává vedle moderátora i funkci editora odpoledních zpráv. „Je to nesporná výhoda, dostanu odpověď na všechny otázky, Tomáš mi vážně hodně pomáhá,“ přiblížila Monika Leová. Dvacetiminutová odpolední relace Primy si odbude premiéru příští pondělí 12. srpna a televize ji bude nabízet každý všední den od 17:40 hod. Trefí se tedy přesně do intervalu po Odpoledních Televizních novinách na konkurenční Nově a před Události v regionech na ČT 1 a ČT 24.

Prima slibuje, že její Odpolední zprávy nabídou jiný obsah než večerní hlavní zpravodajská relace. Mají být odlehčenější na větším prostoru se budou věnovat zprávám ze společnosti, kterým se už věnují i večerní VIP zprávy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).