Hlavní navigace

Prima family stahuje z vysílání pořad Na vlastní riziko. U diváků neuspěl

24. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Původní adrenalinový pořad Na vlastní riziko neudělal Primě dobrá čísla. Jeho poslední díl měl podíl na publiku necelých 10 % a vidělo ho pouze 250 tisíc diváků.

Změny v letním programovém schématu se nevyhýbají jen nejsledovanější komerční televizi Nova, ale také konkurenční Prima family. Stanice se rozhodla z vysílání stáhnout původní pořad Na vlastní riziko, který vysílala s týdenní periodicitou vždy v pondělí po dvaadvacáté hodině. Podle informací serveru DigiZone.cz se na poslední díl tohoto formátu podívalo včera 249 tisíc diváků a Prima family tak v danou dobu získal podíl na publiku (share) pouze 9,58 %.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Léto na Primě: VIP Prostřeno!, Na vlastní riziko, Léto s Italem a sitcom Bod G

Diváci už pořad Na vlastní riziko na Prima family neuvidí. Filmy, které za ním měly následovat se pouze přesunou do dřívějšího času. Informaci potvrdil serveru DigiZone.cz vedoucí PR oddělení Prima Group Marek Winkler. Prima family označovala tento pořad v programových plánech jako 25 minut nabitých nečekanými záběry. Reportéři FTV Prima v šílených situacích a překvapujících rolích. Pořad plný adrenalinu a zábavy, bylo možné také najít v anotaci Primy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).