Hlavní navigace

Prima dnes spustila svůj nový web věnovaný vaření, diváky láká na řadu aktivit

29. 5. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ NÁHLED Mediální skupina nabízí na svých webových stránkách i přímé odkazy na pořady, které se objevují v jejím vysílání a mají právě co dočinění s kulinářstvím.

Rodina tematických webů společnosti FTV Prima se dnes rozšířila o další web, kulinářský portál Prima Fresh. O připravované novince hovořili zástupci Primy už minulý týden, když zvali na grilování s populárním šéfkuchařem Zdeňkem Pohlreichem. A na co se mohou návštěvníci webu Prima Fresh těšit? Připravujeme pro vás nejen velkou porci inspirace v podobě receptů a videoreceptů, ale i tipy a kuchařské triky. Nechybí ani magazín s články o moderní gastronomii, onových surovinách, tipy na nákupy, zajímavé restaurace a třeba i cestování za jídlem, láká Prima.

BRAND24

K TÉMATU: Prima si registrovala logo Prima fresh pro nový web o vaření. Představí ho příští týden

Není to ale všechno. Zájemci tu najdou také pozvánky na gastro akce i kurzy vaření. Do budoucna se připravuje i inspirace pro stolování včetně DIY (do it yourself) návodů, tedy, „jak si něco krásného můžete vyrobit sami“. Do blogu budou svými texty příspívat údajně nejlepší čeští foodblogeři. Na webu Prima Fresh ale nechybí také odkazy na videa, konkrétně pořady Vařte jako šéf, Božské dorty od Markéty a Prostřeno, tedy formáty, které mají s vařením co dočinění a na své obrazovce je vysílá právě Prima family, respektive Prima love.

Náhled webových stránek Prima Fresh
Autor: FTV Prima

Náhled webových stránek Prima Fresh

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).