Hlavní navigace

Prima Cool streamuje i na HbbTV. Tentokráte přenos z Intel Extreme Masters

4. 3. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Po streamingu z největší české akce Road to BlizzCon (viz snímek níže) přináší portál kompletní informační servis a přenos z herního turnaje Intel Extreme Masters.

Redakční tým webu Prima Cool zprostředkuje svým čtenářům zážitek z jednoho z největších počítačových turnajů v Evropě, který se tento víkend koná v polských Katovicích. Tam se již poněkolikáté sejde hráčská smetánka z nejrůznějších koutů světa. O informační servis v českém jazyce se bude starat tým profesionálních moderátorů a hráčů v čele se Zdeňkem Princem.

Stream mohou sledovat i diváci mající chytré televizory a zprovozněnou funkci HbbTV na kanále Prima Cool. Aktuality a krátké zprávy jsou k vidění na webu a facebookových stránkách.

NAPSALI JSME: Stream.cz zakoupil práva na sitcomy BBC. Většina už je k vidění

BRAND24

Z akce Road to BlizzCon.
Autor: Radek Vebr

Z akce Road to BlizzCon.

Série turnajů Intel Extreme Masters se dá přirovnat k tenisové sérii ATP a vyvrcholí v polských Katovicích v neděli 6. března, kde budou hráči bojovat o 12 500 000 Kč. Organizátoři doufají v největší divácký zájem od turnaje v Kolíně a věří, že se na stream připojí přes 25 milionů unikátních uživatelů. Největším lákadlem mají být turnaje ve hrách Counter Strike: Global Offensive, League of Legends a StarCraft 2.

Kompletní redakční servis nabídne web Prima COOL i z dámského turnaje Counter Strike: Global Offensive, doprovodného turnaje ve hře Heroes of the Storm a Hearthstone.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).