Hlavní navigace

Prima Cool spouští vlastní e-ligu, soutěžit se bude v karetní online hře Hearthstone

27. 10. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: FTV Prima
Celý projekt odstartuje 27. října on-line kvalifikací hráčů, finále pak proběhne 3. prosince na slavnostním eventu v pražskému prostoru Sacre Coeur v Praze.

Po úspěšném on-line přenosu největšího herního turnaje světa ESL One Cologne a New York, který sledovalo na webových stránkách a dalších on-line kanálech TV Prima přes 250 tisíc diváků, jsme se rozhodli uspořádat vlastní turnaj, uvedl Daniel Grunt, ředitel nových médií FTV Prima, a upozorňuje, že Cool Hearthstone Liga je vůbec první e-Sports soutěž, kterou pořádá některý z českých mediálních domů. Do soutěže se může zapojit neomezený počet hráčů, z nichž osm nejlepších postoupí do velkého finále, kde budou hrát o skvělé ceny a finanční hotovost.

Turnaje probíhají na portálu Prima COOL a ESL. Soutěž bude mimo jiné přenášena živě na Twitch kanále Primy Cool. V rámci turnaje budou vystupovat komentátoři a herní analytici jako Martin „D0l1k“ Doležal, Josef „Pido“ Reichsig a Petr „CzechCloud“ Žalud, kteří už s Primou spolupracovali na předchozích e-Sports projektech. Hearthstone je online karetní hra vyvinutá společností Blizzard Entertainment a celosvětově ji hraje přes padesát milionů unikátních uživatelů. Hra je dostupná zdarma a na všech mobilních zařízeních.


Autor: FTV Prima

Vizuál nové e-soutěže Primy Cool.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).