Hlavní navigace

Prima Cool rozšíří vysílací čas ve všední dny i víkendy

21. 12. 2009
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
21. 12. 2009

Stanice Prima Cool, která vysílá pořady a seriály především pro mladší muže, chystá rozšíření vysílacího času. V současné době kanál startuje ve všední dny teleshoppingem od dvanácti hodin a končí seriálem, který se vysílá v 0:15, o víkendech pak okolo půl desáté a se začátkem posledního pořadu před druhou hodinou. Ve zbytku času se pak vysílá hra Pong a od šesti do jedenácti kanál R1.

Ve všední dny budeme vysílat minimálně 13 hodin denně se začátkem vysílání v jedenáct až dvanáct hodin, o víkendech a svátcích minimálně 17 hodin denně se začátkem vysílání v sedm až osm hodin ráno. Maximální časový rozsah vysílání zůstává 24 hodin denně, uvedla pro DigiZone.cz mluvčí televize Prima Jana Kocová. Změnou časového rozsahu vysílání se beze změny pouze prodlouží první blok pořadů v současnosti vysílaných ve všední dny se začátkem v časovém intervalu dvanáct až třináct hodin a o víkendech a svátcích v časovém intervalu devět až deset hodin, dodala Kocová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).