Hlavní navigace

Prima Cool nabídne přímý přenos z turnaje počítačových her Intel Extreme Masters

21. 2. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: FTV Prima
UVNITŘ GALERIE – Fanoušci počítačových her se letos na Primě Cool opět dočkají přímého přenosu z herního turnaje Intel Extreme Masters z polských Katowic.

Světová herní špička bude po dva týdny plnit webové stránky a speciály, divákům bude k dispozici také speciální aplikace pro HbbTV. Týmy z celého světa budou na turnaji Intel Extreme Masters bojovat o celkový prize pool v hodnotě 650 000 dolarů, což jej činí jednou z nejlépe dotovaných akcí tohoto roku. Jsem rád, že našim fanouškům můžeme přinést všechny zábavné i napínavé momenty ESL turnaje z Katowic. Chceme našim divákům předávat jen to nejlepší ze světa e-sportu, proto jsou pro nás důležité nejen přímé přenosy z vlastní ligy, ale také streamy ze zahraničních akcí. S naším tradičním partnerem Alza.cz proto chystáme kompletní odbavení turnaje Intel Extreme Masters, těší se Dan Grunt, vedoucí online aktivit televize Prima.

K TÉMATU: Prima Cool spouští vlastní e-ligu, soutěžit se bude v karetní online hře Hearthstone

Turnaje v polských Katowicích se zúčastní týmy jako Ninjas in Pyjamas, Virtus.pro nebo Natus Vincere. V akci bude i jeden slovenský hráč, Ladislav „GuardiaN“ Kovács. Oproti loňsku došlo ke změně formátu, kdy se hry Counter Strike: Global Offensive a League of Legends od sebe odtrhly a jejich finále se odehrají týden po sobě.

BRAND24

Jako první přijde na řadu hra League of Legends, jejíž přenosy budou moci zájemci sledovat na webových stránkách stanice Prima Cool od středy 22. února. Turnaj v CS:GO pak bude dostupný na zmíněných stránkách od 1. března. Komentátorské role se ujme dvojice herních profesionálů Damien „DeeThane“ Dante a Ivan „Dev1“ Lazarov. Veškeré přenosy mohou diváci kromě webu sledovat také na Twitch kanálu esl_czsk a prostřednictvím hybridní aplikace. Kompletní infoservis z turnaje bude dostupný na stránkách stanice.

Harmonogram LoL turnaje

Středa 22. února

14:00 – ROX Tigers vs M19
15:20 – H2k Gaming vs EDward Gaming
16:40 – Kongdoo Monster vs Unicorns of Love
18:00 – G2 Esports vs Flash Wolves
19:20 – TBD

Čtvrtek 23. února

12:00 – TBD
15:30 – TBD
19:00 – TBD

Sobota 25. února

14:15 – TBD
17:45 – TBD

Neděle 26. února

12:30 – #1 Semifinále
16:00 – #2 Semifinále
19:40 – Finále IEM Katowice

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).