Hlavní navigace

Prima Comedy Central nasadí nový sitcom, premiéru bude mít dnes

15. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Seriál Muž hledá ženu nabízí divákům výlet do „šíleného světa randění“.

Josh Greenberg je naivní 27letý mladík žijící tak trochu ve svém světě. Po zdrcujícím rozchodu s dlouholetou přítelkyní Maggie se snaží najít „pravou lásku“. Joshově zoufalé snaze znovu se zamilovat však brání řádka podivínek, které číhají za každým rohem. S hledáním se mu snaží pomoci i sexem posedlý nejlepší kamarád Mike a starší sestra Liz. Každý však přistupuje k problému po svém. Zatímco Liz chce Joshovi najít skutečný vážný vztah, Mike se mnohem více soustředí na výběr „záskoků“ na jednu noc.

BRAND24

Seriál Muž hledá ženu se inspiruje každodenní snahou tisíců mladých lidí najít a udržet si vztah v moderní uspěchané době. Většina každodenních partnerských problémů je však tvůrci seriálu dovedena do extrémů, což dává každému dílu surrealistickou atmosféru. Celý pořad je založen na knize povídek The Last Girlfriend on Earth, kterou napsal tvůrce a producent seriálu Simon Rich. Čeští diváci se mohou těšit na Jaye Baruchela, který ztvárnil hlavní postavu Joshe Greenberga a je známý z filmů Čarodějův učeň nebo Robocop.

Pokud vám nejsou cizí šílené příběhy o hledání vztahů, rozhodně si nenechte ujít premiéru seriálu Muž hledá ženu již dnes, tedy v úterý 15. srpna od 21:30 hodin na Primě Comedy Central.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).