Hlavní navigace

Prima chce získat bývalou tvář nováckého zpravodajství Tomáše Hauptvogela

23. 4. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Reportérský tým Primy family by mohl posílit Tomáš Hauptvogel, bývalá tvář zpravodajství televize Nova. Stanice s ním v současné době jedná, k podpisu smlouvy však ještě nedošlo.

Druhá nejsledovanější komerční televize u nás, Prima family, jedná s bývalou tváří nováckého zpravodajství Tomášem Hauptvogelem o nástupu do jejího reportérského týmu. Serveru DigiZone.cz informaci potvrdil vedoucí PR Prima Group Marek Winkler s tím, že by však chtěl poopravit zprávy, které přinesl o víkendu bulvární tisk. Například Super.cz už referoval o nástupu Hauptvogela do Primy jako o hotové věci. Stále spolu jednáme, ale je to na dobré cestě, uvedl pro DigiZone.cz Winkler.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Česká televize popírá, že k ní přejdou reportéři, kteří odcházejí z Novy

Tomáš Hauptvogel je jedním ze čtyř reportérů, kteří se rozhodli opustit televizi Nova po nástupu nového ředitele zpravodajství Vladimíra Mužíka, který do jmenování na tento post vykonával pozici ředitele PR a dříve působil v deníku Blesk. Spolu s Hauptvogelem zpravodajství opustili také David Vaníček, Jiří Pánek a Eva Myšíková. Původně bylo odcházejících reportérů pět, ale Pavel Šuba nakonec svou výpověď stáhl. Tým Novy naopak posílala bývalá tvář Óčka Lenka Benešová.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).