Hlavní navigace

Přestala vám fungovat Retro Music Television? Nemáte přeladěno

15. 10. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Hudební kanál, který nabízí skladby od 60. let minulého století mohou nyní sledovat pouze majitelé boxů pro příjem HD programů. Dostupný je všem zákazníkům CS Linku a Skylinku.

Zapnuli jste dnes hudební kanál Retro Music Television a zjistili, že nemá signál? Pokud jste zákazníkem satelitní služby CS Link nebo Skylink, chyba je na vaši straně. Stanice dnes o půlnoci ukončila vysílání na své původní pozici a nadále už vysílá pouze na frekvenci nové. Místo uvolnila nové celoplošné televizi Pětka, která odstartuje dnes ve 20 hodin a dostupná bude i prostřednictvím celoplošného multiplexu 3 společnosti Czech Digital Group (CDG). Se změnou frekvence Retro Music TV souvisí i další novinky.

K TÉMATU: Retro Music Television přechází na DVB-S2 a 16:9, Skylink ji dá do balíčku Digital

BRAND24

Nejpříjemnější skutečností je ta, že program je nyní dostupný pro všechny zákazníky CS Linku a Skylinku, tedy už v základní nabídce Digital, která je díky servisnímu poplatku oceněna částkou 29 korun měsíčně. Program navíc vysílá v kompresním formátu MPEG-4, čili pro jeho sledování je nutný box pro příjem programů ve vysokém rozlišení (HDTV). Přeladění se teoreticky mohlo dotknout i některých kabelových operátorů. Pokud i vám program nejde, obraťte se na jeho zákaznickou linku.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11797/H, SR 27500, FEC 3/4, norma DVB-S2/8PSK, kódování CryptoWorks a Irdeto

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).