Hlavní navigace

Přenosy z Wimbledonu budou moci diváci kanálů Nova Sport sledovat až do roku 2019

20. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Skupina Nova získala na další dva roky, 2018 a 2019, exkluzivní vysílací práva na nejprestižnější tenisový turnaj světa, Wimbledon.

Přenosy tenisových utkání si budou moci vychutnat diváci placených sportovních kanálů Nova Sport 1 a 2 a na online portálu Voyo. Na těch bude Nova pokračovat s přenosy z tenisového podniku Wimbledonu i v letech 2018 a 2019. Jako jediná tuzemská stanice tak Nova nabídne Wimbledon českým i slovenským divákům.

BRAND24

Wimbledon je důležitou sportovní událostí, která perfektně zapadá do naší strategie, uvedla programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek. Mick Desmond, obchodní a mediální ředitel All England Clubu ve Wimbledonu, dodal: Z obnovení vysílacího partnerství se skupinou Nova máme radost. Čeští a slovenští fanoušci tak budou moci sledovat všechny zápasy ve Wimbledonu včetně mnoha českých a slovenských hráčů v přímém přenosu po dobu dalších dvou let.

Programová ředitelka skupiny Nova Alex Ruzek.

Díky sportovním stanicím skupiny Nova měli čeští a slovenští tenisoví fanoušci možnost nejenom sledovat dění na několika kurtech, ale akci se věnovala TV Nova i v rámci pořadů na svých volně šířených kanálech. Na Fandovi to byl nový pořad Kraťas Martina Čermáka a na stanici Nova zase Wimbledonský servis ve Snídani s Novou.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).