Hlavní navigace

Premier League od nové sezóny exkluzivně jen na Nové Digi

25. 7. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V aktuálním vyjádření ředitelů Digi Slovakia a Digi CZ odvysílaném dnes v 18:00 na programu Digi Sport 1 zaznělo mimo jiné i následující…

AKTUALIZOVÁNO: čtyři programy od Digi, tedy Digi sport 1, Digi sport 2, Digi sport 1 HD a Digi sport 2 HD k 8. srpnu končí a budou nahrazeny jedním programem a to O2 TV Fotbal.

K TÉMATU: Česká a slovenská Digi TV budou i nadále spolupracovat. Každá se postará o něco

BRAND24

  • Všechny tři výše zmiňované programy budou nadále vyráběny „federálně“, tedy jak pro český, tak pro slovenský trh. Stejný obsah by se tak měl dostat jak k českému, tak k slovenskému klientovi Digi.
  • Od nové sezóny nebudou pro ČR „začerňovány“ přenosy La Ligy. Klienti jak české, tak slovenské Digi dostanou tři plnohodnotné programy.
  • Premier League od nové sezóny exkluzivně jen na satelitní Nové Digi CZ.
  • Bude také na nové internetové televizi, kterou Nová Digi hodlá slovy ředitele Vladimíra Rusnáka spustit „během několika týdnů“.

Podrobnosti o tom, co bude se současným vysíláním Digi Sportů v O2 TV, nebyly v živém rozhovoru ani slovenskou ani českou stranou zveřejněny, nicméně formulace „exkluzivně na Nové Digi“ naznačuje, že obsah poskytnutý O2 bude po dobu přenosů Premier League pravděpodobně blokován.

Což naznačuje i mnou vyžádané vyjádření O2 z 18:55: Dobrý den, pro nás se v tuto chvíli nic nemění. Vysílací práva na příští sezónu k dispozici aktuálně nemáme, tudíž bude záležet na obsahu kanálů Digi Sport 1/2 a na tom, jaký obsah Digi CZ na těchto kanálech zpřístupní ostatním poskytovatelům.
Mirek, O2 Guru

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Příznivec a znalec IPTV technologie, externí spolupracovník redakce.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).