Hlavní navigace

Představenstvo Radiokomunikací posílí manažer se zkušenostmi z RTL i Canal+

28. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Patrick Jean Victor Tillieux je zkušeným odborníkem na mezinárodní úrovni v oblasti televizního a rozhlasového vysílání. Řadu zkušeností získal v celosvětově známých televizních stanicích.

Tým Českých Radiokomunikací posílil od pondělí 21. dubna o dalšího klíčového manažera. Jako člen představenstva sem nastoupil sedmapadesátiletý Patrick Tillieux, který si přináší bohaté zkušenosti například z RTL, Canal+ nebo SBS Broadcasting Europe. V minulosti stál mimo jiné i u zrodu panevropského tematického kanálu Eurosport. Je tedy jasné, že vedení operátora bude do budoucna chtít využít jeho zkušeností při formování trhu s videem na vyžádání, OTT službami a i takzvaným Media Cloudem. Nástup Tillieuxe oficiálně potvrdila mluvčí Českých Radiokomunikací Petra Miterová.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Radiokomunikace v květnu uvedou do provozu další vysílače Regionální sítě 8

Patrick Jean Victor Tillieux je zkušeným odborníkem na mezinárodní úrovni v oblasti televizního a rozhlasového vysílání. Řadu zkušeností získal v celosvětově známých televizních stanicích, kde se podílel na zavádění nových technologií do praxe. V současné době žije ve Velké Británii a pracuje pro Red Bee Media jako CEO a zároveň člen představenstva, prozradila dále mluvčí operátora. Tillieux je absolventem Katholieke Universiteit Leuven v Belgii, kde získal dva magisterské tituly v oblasti stavebního inženýrství a průmyslové správy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).