Hlavní navigace

Policii Modrava nahradí od poloviny června na Nově reprízy Chalupářů

25. 5. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ FOTOGALERIE – Oblíbený československý seriál, v němž se v hlavních rolích objevili Jiří Sovák a Josef Kemr, se v letních měsících objevuje na českých obrazovkách každý rok.

Mediální skupina Nova odvysílá 7. června poslední část svého aktuálně nejúspěšnějšího pořadu, seriálu Policie Modrava. Od 14. června budou moci v jeho programovém okně diváci vždy shlédnout nesmrtelný československý seriál Chalupáři. Jeho nasazením se tak nejsledovanější česká televize připravuje na příchod letního programového schématu, které je považováno z pohledu atraktivity vždy za okurkovou sezónu. Mediální skupiny vždy v tomto období finišují na podzimní měsíce, které jsou naopak z pohledu televizí považovány vždy za ty nejatraktivnější. Policie Modrava oslovovala pravidelně přes dva miliony diváků.

BRAND24

Z ARCHIVU: Nova ve čtvrtečním prime time úspěšná, start se Chalupářům povedl

Evžen Huml žije v těsném bytě se svou dcerou, zetěm a vnukem. Rodina má ale dědova protivného a nesnesitelného chování dost, proto mu dohodí koupi chalupy v půvabné vesničce Třešňová. Jenže s chalupou získá pan Huml i nedobrovolného nájemníka, důchodce a družstevního údržbáře Bohouše CísařeJiří Sovák, Josef Kemr a Jiřina Bohdalová v oblíbeném českém komediálním seriálu (1975). Dále hrají I. Prachař, H. Maciuchová, J. Hlaváčová, J. Vinklář, J. Schmitzer, V. Menšík, G. Vránová, J. Větrovec a další. Režie F. Filip, láká v anotaci televize Nova.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).