Hlavní navigace

Podzim na Primě Comedy Central: South Park, nový sitcom i lokální produkce

18. 8. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

V září oslaví kanál dvacáté narozeniny animovaného South Parku, představí britský sitcom Žít svůj život a uvede nové řady Průměrňákových nebo Takové moderní rodinky.

V září oslaví dvacáté výročí od zahájení vysílání animovaný seriál South Park a během prvních tří zářijových víkendů se budou moci diváci kanálu Prima Comedy Central těšit na noční maratony tří posledních řad seriálu. Od 20. září pak stanice uvede premiérovou dvacátou sérii, která by si měla vzít na paškál americké prezidentské volby a konkrétně pak Donalda Trumpa. Rozhodli jsme se našim divákům přinést nadabovanou verzi každého nového dílu co nejrychleji po americké premiéře, aby se všechny nové vtípky dostaly k českým fanouškům s co nejmenší prodlevou, slibuje Zoltán Kabai, programový ředitel společnosti Viacom International Media Networks pro oblast střední a východní Evropy a stát Izrael.

Na začátek pak Prima Comedy Central slibuje premiéru britského sitcomu Jak nežít svůj život. Jeho prostřednictvím budou moci diváci nahlédnout do života mladého Dona, který dokáže zpackat i tu největší maličkost. Proto se snaží spolupracovat se svou bohatou představivostí, která mu v každé situaci radí, co by rozhodně neměl říct nebo udělat. I přes tuto pomoc je ale Donův život jeden velký zábavný chaos, který si získal fanoušky po celém světě, píše se v propagačních materiálech.

BRAND24


Autor: Prima Comedy Central

Na podzim chystá Prima Comedy Central premiéru sitcomu Jak nežít svůj život

Na podzim nasadí stanice také další premiérové řady již uváděných seriálů, mezi nimi druhou a třetí sérii dobrodružství strážců z národního parku Brickleberry, šestou řadu Průměrňákových a pátou sérii Takové moderní rodinky. Pro mladší diváky je pak nachystána třetí řada animované Kung-fu pandy.

Prima Comedy Central chystá také zcela nový formát z lokální produkce. Po úspěchu naší stand-up show Comedy Club chceme divákům přinést ještě více vtipů a zábavy. Na základě pozitivních reakcí od diváků proto připravujeme nový zábavný pořad z lokální produkce, dodal Kabai s tím, že bližší podrobnosti budou zveřejněny v nejbližší době.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).