Hlavní navigace

Podzim Novy: Gympl, Helena 2, MasterChef a návrat pořadů Na vlastní oči a Prásk

30. 7. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova kromě osvědčených programových formátů Ordinace v růžové zahradě a Ulice nabídne i velké televizní návraty pořadů Na vlastní oči a Prásk. Nabídne i lokální verzi MasterChefa.

Podzimní nabídka je opravdu široká a pestrá. Diváci se mají rozhodně na co těšit, říká o programovém schématu Nova Group pro následující měsíce generální ředitel Jan Andruško. První novinkou bude licencovaná show MasterChef. Půjde prý o fenomenální kuchařskou show, kterou uvidí diváci i na slovenské Markíze. Jedním z televizních návratů bude magazín Prásk. Pořad budeme přinášet ve zcela novém hávu a novém pojetí, uvedla programová šéfka Alex Ruzek.

Mezi další velké návraty zařadila Nova i magazín Na vlastní oči. Je to zavedená značka, která k televizi Nova vždycky patřila. Pánové Klíma a Kroupa jsou jedni z nejkovanějších Nováků. Divákovi tento formát chyběl, a to jak se svými tématy, tak i svým pojetím. Jsem rád, že pánové jsou zpátky s námi, konstatoval šéf Novy Andruško. Z filmů se mohou diváci těšit například na Kawasakiho růži, Nevinnost, Sherlocka Holmese, Souboj titánů, Transformers a také šestý díl Harryho Pottera (Nova odvysílá i předchozích pět dílů).

BRAND24

Nova se pochopitelně ani na podzim nevzdá svých dlouhodobě úspěšných seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě 2. Novou (druhou) řadou bude pokračovat také sitcom Helena, který na obrazovce nahradil populární Comeback a diváci v něm potkají nové postavy. Hlavní novinkou Novy bude zbrusu nový seriál Gympl s (r)učením omezeným. V hlavních rolích se představí mj. Libuše Šafránková, Karel Heřmánek, Ondřej Brzobohatý nebo Jáchym Kraus. Producentem je Lenka Hornová. Gympl bude mimořádná záležitost a jsem přesvědčená, že bude vyčnívat, uvedla Hornová.

Podívejte se na on-line zpravodajství z dnešní tiskové konference.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).