Hlavní navigace

Podívejte se na promo, které vysílá v noci připravovaná stanice Horor Film

12. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Horor Film bude první stanicí vysílající na území České republiky a Slovenska, která se zaměří výhradně na tento žánr. Dostupná bude na satelitu i v kabelových rozvodech.

Připravovaná tematická stanice Horor Film sice startuje v digitální nabídce kabelové společnosti UPC Česká republika a prostřednictvím satelitní služby Skylink až za dva dny, ale už od pátku začal tento program vysílat promo smyčku, kterou láká na připravované pořady. Kompilát je složený z původní relace Noční zprávy a dvou upoutávek, konkrétně jde o snímky Poslední výkřik, v něm se objeví i zpěvačka Iveta Bartošová, a Čepel smrti z roku 2009. Oba se v databázi ČSFD příliš dobrým hodnocením pyšnit nemohou.

BRAND24

K TÉMATU: Horor Film potěší milovníky „lekaček“, u vysílací rady ale nebude mít na růžích ustláno

V Nočních zprávách, které se v rámci promotion objevily ve vysílání Horor Filmu už teď, rotují například krátké příspěvky věnované snímkům Maniak, Hitchcock, Nádherné bytosti a ještě několik dalších. Stanice bude dostupná ve Skylinku konkrétně v balíčcích Mini, Multi, Kombi, Multi HD, Komplet nebo Flexi 7, operátor UPC ji v rámci digitální kabelové nabídky naladí na stejné programové pozici jako programy CS Film a CS Mini, které taktéž provozuje Československá filmová společnost. O zařazení do nabídek dalších operátorů bude informovat stanice na svém webu http://hororfilm.tv/.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).