Hlavní navigace

Podívejte se na prezentaci chystaného českého kanálu InzertMax

15. 7. 2010
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 7. 2010

PREZENTACE UVNITŘ Server DigiZone.cz obdržel od společnosti InzertMax prezentaci, která přináší další informace o stejnojmenné inzertní televizi, která odstartuje letos v říjnu. Z ní je patrné, že se bude snažit cenově přiblížit všem skupinám diváků. Nejlevnější forma avíza zde bude již za 120 korun, a to napříč všemi pořady. Maximální částku pak bude obnášet tříminutový pořad vysílaný šestkrát denně. Ten vyjde na necelý půl milion.

DOKUMENT: Prezentace inzertního kanálu InzertMax (PDF, 671 kB)

BRAND24

Před každým názvem pořadu bude slovíčko Max a dále ho bude doplňovat druhé, které jednoduše vystihne zaměření daného bloku, tedy například Max Reality, Max Bydlení a dům, Max Auto, Max Sport a tak dále. Vysílání bude začínat každý den v 6:30 a končit o půl čtvrté druhého dne. Prvním pořadem bude Max dovolená, posledním pak Max seznamka a práce. Celkem bude mít InzertMax patnáct pořadů. Televize bude dostupná prostřednictvím satelitu v platformách CS Link a Skylink, v Praze pak ještě terestricky na 46. kanálu.

ČTĚTE TAKÉ:
Multiplex 3 v Praze by měla posílit inzertní televize InzertMax
Nová česká satelitní televize InzertMax už má logo, vysílat začne v říjnu

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).