Hlavní navigace

Podívejte se na nové studio, z něhož se už brzo bude vysílat Formule 1

5. 3. 2015
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Pro fanoušky Formule 1 připravily kanály Sport.TV hodinový formát nedělního studia, kterými diváky provede Tomáš Richtr spolu s analytiky Janem Charouzem a Štefanem Rosinou.

Provozovatel tematických kanálů Sport 1 a Sport 2, společnost AMC Networks International – Central Europe, dnes odhalila studio, s nímž se budou moci diváci setkávat od poloviny tohoto měsíce s přenosy Formule 1. Studio samotné se může pochlubit velkými a moderními dekoracemi a obří rozlohou, která pojme více jak desetičlenný produkční tým včetně moderátorů. V pozadí studia je zabudováno dvanáct plazmových televizorů se speciální doprovodnou grafikou a vizualizací. V popředí najde divák maketu Formule 1 vyrobenou speciálně pro studio F1, uvedla v tiskové zprávě AMC.

K TÉMATU: Formuli 1 odvysílá ve vysokém rozlišení UPC, O2TV, Skylink i freeSAT

Pro fanoušky Formule 1 připravily kanály Sport.TV hodinový formát nedělního studia, kterými diváky provede Tomáš Richtr spolu s odbornými analytiky Janem Charouzem Štefanem Rosinou. V první části studia před Velkou cenou Austrálie se diváci mohou těšit na představení a videomedailonky celého komentátorského týmu. Následovat bude i shrnutí loňské sezony a výhled na sezonu nastávající, a to včetně pohledu do zákulisí stájí a jezdců, představení okruhu v Melbourne a závodního kalendáře pro sezonu 2015. V druhé polovině se živě přihlásí on-site reportér Ondřej Voršilka přímo z dění Velké ceny v Melbourne a podělí se s diváky o zajímavosti a horké novinky přímo z centra události.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Komentátory Formule 1 Richtr a Eisele, analytikem bude Charouz

Vše fungovalo nad očekávání dobře. Studio F1 nejenže je krásné na pohled, ale jsem přesvědčen, že bude mít i něco v hlavě: tedy že máme pro fanoušky připraven zajímavý obsah i průběh. S finišujícími přípravami vlastně pro mě Velká cena Austrálie začala už teď, sdělil při příležitosti odhalení nového studia jeho průvodce Tomáš Richtr. Studio je krásné, ještě jsem v takovém studiu nekomentoval, pochválil si doslova jeho kolega Štefan Rosina a doplnil: „Bude to určitě pro mě nová zkušenost a těším se na ni. S mým kolegou expertem Janem Charouzem se známe od motokár a myslím, že se budeme rozumně doplňovat. Důležití jsou samozřejmě pro nás diváci, proto se budeme snažit udělat vše pro to, aby byli spokojeni.“

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).