Hlavní navigace

Playboy u nás spustí erotický kanál Reality Kings TV, bude na satelitu Skylinku

27. 3. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Reality Kings TV bude operátorům nabízena s dvouměsíční zaváděcí nabídkou. Stanice bude fungovat jako doplněk ke kanálu Brazzers TV Europe.

O přízeň operátorů v České republice a na Slovensku se bude od 7. dubna ucházet hard-erotická stanice Reality Kings TV. Na včerejším setkání s obchodními partnery novinku prezentovali zástupci jejího provozovatele, společnosti Playboy Plus. Jednání s operátory o zařazení do nabídek bude realizovat firma Channels, která už zastupuje například kanály FOX Interantional Channels. Distribučním místem pro operátory bude u této stanice satelitní pozice 23,5 stupně východně, družice Astra 3B. Dá se tedy předpokládat, že program se objeví i v nabídce operátora Skylink. Kódování signálu bude zajištěno systémem Irdeto.

UX DAy - tip 2

K TÉMATU: V nabídce satelitní služby Skylink se objevil další erotický kanál

Reality Kings TV bude operátorům nabízena s dvouměsíční zaváděcí nabídkou. Stanice bude fungovat jako doplněk ke kanálu Brazzers TV Europe. Obě stanice se nebudou kanibalizovat a budou společně pokrývat všechny možné žánry určené pro dospělé diváky. Reality Kings prezentuje jeho provozovatel jako čtyřiadvacetihodinový kanál v původním znění. Na Reality King TV by měl divák vidět především dívky, které může potkat například na ulici, zatímco Brazzers TV se soustředí doslova na uspokojení lidských fantazií. Podle popisu by tak nový televizní kanál mohl konkurovat zejména československému programu Leo TV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).