Hlavní navigace

Philips nabízí bonus až pěti tisíc korun při koupi televizoru s technologií Ambilight

11. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Philips
AKTUALIZOVÁNO – UVNITŘ SEZNAM PRODEJCŮ – Společnost TP Vision, výrobce televizorů Philips, nabízí svým zákazníkům speciální prodejní akci, při které vrací až pět tisíc korun při koupi letošního modelu.

AKTUALIZOVÁNO, 12. 8. 2017: Vedle bonusu, máte také už delší dobu možnost získat na vybrané televizory s osvícením pozadí Ambilight prodlouženou záruku na 5 let. Týká se to TV zakoupených v období od 1. 4. 2017 do 31. 12. 2017 u vybraných prodejců na českém trhu. Další informace najdete na webu Philips.cz.

Zájemci si musí do konce září ve vybraných prodejnách zakoupit letošní model televizoru Philips Ambilight TV, do třiceti dní jej zaregistrovat a příslušná částka pak bude majiteli nového televizoru vrácena na účet. Například při zakoupení ultratenkého modelu 65PUS6412/12 s třístranným Ambilightem, rozlišením 4K Ultra HD a Android TV mohou kupující získat pět tisíc korun. 

Akce probíhá například na prodejnách a v eshopech Alza.cz, CZC.cz, Electroworld, Datart, Internet Mall, Kasa, Makro, Okay a dalších. Úplný seznam prodejců, podrobnější informace k akci a registrační formulář naleznou zájemci na webu TV-penize-zpet.cz.  

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).