Hlavní navigace

Partička ještě definitivně nekončí, Prima má stále osm neodvysílaných dílů

3. 12. 2014
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

Premiérová vydání však televize ve vysílání nahradila reprízami dřívějších epizod. Zda nové díly nasadí již v jarní sezóně 2015, není jisté.

O definitivním konci improvizační show Partička na televizi Prima ještě není rozhodnuto. Na dotaz serveru DigiZone.cz to uvedla mluvčí stanice Marie Fianová i producent Jan Novotný ze společnosti Maya Production. „Ještě stále nebylo odvysíláno osm premiérových dílů, což je polovina jedné řady,“ uvedl Novotný. Sám předpokládá, že je Prima nasadí příští rok již v jarní sezóně. Původně je měla vysílat už letos na podzim, náhle však nové díly nahradila reprízami starších vydání Partičky. Podle Novotného zřejmě kvůli malé výtěžnosti v časovém slotu, v němž Prima pořad vysílá – Partička začíná až ve 22:30 jako třetí večerní pořad.

K TÉMATU: Na Primě po téměř čtyřech letech skončí show Partička, alespoň prozatím

„Návratnost investic do pořadů v tomto slotu je těžká. Pokoušeli jsme se Partičku prosadit do dřívějších časů okolo 21 hodiny, ale Prima ji nechce vysílat před desátou večer a v tu dobu vysílá druhý večerní pořad, který obvykle končí před půl jedenáctou,“ vysvětlil producent. Na to, že je výroba Partičky pro Primu ekonomicky nevýhodná, v nedávném rozhovoru pro Hospodářské noviny upozornil i generální ředitel FTV Primy Marek Singer. Mluvčí Primy Marie Fianová ale odmítá, že by Partička zcela končila. „Osm premiérových dílů máme ještě v zásobě. A příští rok je nasadíme, ale jaro zatím potvrdit nemůžeme,“ říká.

BRAND24

ČTĚTE TAKÉ: Mr. GS končí, Genzer se Suchánkem odcházejí na Primu dělat Partičku

Prima se podle mluvčí ráda k Partičce vrátí, jen nyní nezadala nové díly do výroby. „Žádná katastrofa se tedy nekoná,“ konstatuje. Sami představitelé Partičky ale už na oficiální stránce pořadu na Facebooku oznámili, že Prima výrobu této show zastavila a pořad tak na televizní obrazovce končí. S takovou interpretací ale nesouhlasí ani producent Jan Novotný. „Je možné, že se třeba Michal Suchánek rozhodne z Partičky odejít, ale to neznamená, že končí Partička jako taková. Budeme o ní ještě jednat,“ uvedl Novotný pro DigiZone.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).