Hlavní navigace

Pařízkovo Rádio Čas Rock začne v DVB-T vysílat na začátku května

25. 4. 2014
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Čas Rock je druhým samostatným programem Radia Čas. Jak z názvu stanice vyplývá, okruh je určen především pro milovníky rockové muziky.

S největší pravděpodobností 6. května by měla začít vysílat v Regionální síti 7 ostravského podnikatele Radima Pařízka rozhlasová stanice Rádio Čas Rock. Půjde tak už o druhý Pařízkův okruh, který v tomto zemském multiplexu šíří svůj program. Vloni získal moravský podnikatel licenci od Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) na šíření Rádia Čas. Dokument pro distribuci týkají se rockového okruhu, drží Radim Pařízek od začátku dubna. Licenci mu udělila vysílací rada na jednom z posledních zasedání.

BRAND24

K TÉMATU: Radim Pařízek získal celoplošnou digitální licenci i pro Rádio Čas Rock

Čas Rock je druhým samostatným programem Radia Čas na frekvencích 89.5 FM pro Ostravsko a 89.7 FM pro Opavsko. Jak z názvu stanice vyplývá, okruh je určen především pro milovníky rockové muziky. Bigbít se hraje u nás na severní Moravě jen po večerech v klubech a o víkendech na festivalech. Zbývající dobu mezi těmito akcemi chceme všem rockovým fandům zpříjemnit pravověrným rockovým rádiem, láká na své vysílání Rádio Čas Rock. Regionální síť 7 využívají pro svou distribuci především HD kanály České televize.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).