Hlavní navigace

Panasonic Convention 2016: dnes a zítra se uvádějí nejnovější výrobky

29. 2. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Kompletní nabídka pro evropský trh je k vidění v německém Frankfurtu. Vedle domácích spotřebičů, audia, fotoaparátů a kamer půjde především o nové televizory a přehrávače Blu-ray 4K.

Největší otázkou je, zda firma uvede další televizory s obrazovkami OLED, které chyběly na lednovém veletrhu CES v americkém Las Vegas. Mluví se (mluvit se bude) ale také o „televizním“ HDR a certifikaci THX, kterou Panasonic v některých přístrojích nabízí jako jeden z mála výrobců.

Z OLED jsme zatím ve Frankfurtu viděli pouze na podzim uvedený OLED Panasonic TX-65CZ950.

Během dneška a zítřka by měla být ukázána celá řada nových LCD televizorů provedených jak v rozlišení Full HD (menšina), tak Ultra HD (4K) a odhadem by měl být jejich poměr zhruba dvě třetiny ku jedné. Pochopitelně ve prospěch Ultra HD.


Autor: Panasonic

V konceptu Art and Interior představil Panasonic čtyři televizory. Zjevně s nimi hodlá cílit kamsi k Loewe…

Představen byl i nový televizní koncept – Art & Interior (viz foto) vyznačující se především zajímavými podstavci. K vidění je i LCD televizor DX900 certifikovaný THX (THX 4K Display) a splňující také požadavky Ultra HD Premium.

BRAND24

Poprvé v Evropě byl představen Blu-ray 4K přehrávač UB900, ke kterému zároveň dostanete dva filmy – San Andreas a Mad Max Fury Road. Objevit by se měl na některých evropských trzích během měsíce, možná dvou.


Autor: Panasonic

Blu-ray přehrávač pro Ultra HD (4K), Panasonic UB900 přijde na trh nejspíš ještě v březnu.

Další informace přineseme ve čtvrtečním článku.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).