Hlavní navigace

Ondřej Lukáč přešel ze Samsungu do Novy, je produktovým manažerem Voyo.cz

2. 11. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Produktový manažer Samsungu pro Českou republiku a Slovensko má nyní na starosti rozšíření placené videotéky Voyo.cz do dalších distribučních kanálů

Rozšířit zásah placené videotéky Voyo.cz a zvýšit tím šance na získání většího počtu předplatitelů má nový produktový manažer této služby Ondřej Lukáč. Do televize Nova přešel ze Samsungu, kde byl do letošního srpna produktovým manažerem pro audivizuální produkty v České republice a na Slovensku. O Lukáčově přestupu na Novu informoval oborový týdeník Marketing&Media.

K TÉMATU: Novácké Voyo.cz bude dostupné i přes widgety televizorů Samsung

BRAND24

„Do skupiny Nova Ondřej nastoupil 1. září 2012 a plně se věnuje vývoji aplikací pro smart TV a expanzi Voyo do dalších koncových zařízení,“ sdělila na dotaz serveru DigiZone.cz Marie Fianová z tiskového oddělení Novy. V předchozím působišti v Samsungu měl Lukáč na starosti mimo jiné rozvoj speciálních widgetů s lokalizovanými službami pro chytré televizory této značky.

Za jeho působení ve firmě, která je na českém trhu jasnou jedničkou v prodeji televizorů, Samsung zavedl widgety právě pro Voyo.cz, ale také hudební televizi Óčko nebo placenou videotéku Topfun, která je přímým konkurentem Voya a stojí za ní majitel slovenské televize Joj.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).