Hlavní navigace

Od poloviny února nahradí freeSat program Discovery World kanálem DTX

18. 1. 2017
Doba čtení: do minuty

Sdílet

 Autor: YouTube
UVNITŘ VIDEO – Nová stanice Discovery Turbo Xtra (DTX) cílí primárně na mužské publikum ve věku od 18 do 45 let, milovníky automobilových a extrémních sportů.

Česko-slovenský satelitní operátor freeSat oznámil programovou změnu na pozici dokumentárního programu Discovery World, který bude nahrazen programem Discovery Turbo Xtra. Program DTX diváci naleznou na stejné pozici jako program Discovery World, tedy pod číslem 44. Ke změně by mělo dojí k letošnímu 15. únoru.

Program Discovery Turbo Xtra (DTX) je podle operátora zaměřen zejména na mužské publikum ve věku od 18–45 let, kteří milují automobilové sporty a extrémní zábavu. Klíčovými slovy stanice DTX jsou podle tiskové zprávy jednoznačně rychlá auta, jídlo, peníze a samozřejmě všechny druhy sportu. Program by měl diváky provést světem rychlých kol, adrenalinu a extrémních pravidel.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).