Hlavní navigace

O2 získala licenci pro pět kanálů O2 Sport, operátor nabídne multistreaming

23. 7. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Stanice O2 Sport odstartuje 8. srpna a bude exkluzivně dostupná pouze klientům největší IPTV služby u nás, produktu O2TV, a její mobilní varianty O2TV Go.

Telekomunikační operátor O2 Czech Republic získal na posledním zasedání Rady pro rozhlasové a televizní vysílání (RRTV) licenci hned pro pět kanálů pod hlavičkou O2 Sport. Na první pohled může tato skutečnost působit překvapivě, nicméně vzhledem k plánům, které již firma avizovala, tento krok zas tak velkým překvapením není. Více televizních stanic využije O2 například během vysílání fotbalové Ligy mistrů UEFA a případně i některých dalších sportů, kdy se bude vysílat v jednu chvíli více disciplín najednou.

BRAND24

K TÉMATU: O2 Sport bude testovat už od 25. července, odstartuje nakonec 8. srpna

Stanice O2 Sport odstartuje 8. srpna a bude exkluzivně dostupná pouze klientům největší IPTV služby u nás, produktu O2TV, a její mobilní varianty O2TV Go. Licence byla udělena pro kabelové systémy, do jejichž kategorie tato služba spadá, a to na dobu 12 let. Kanály O2TV jsou charakterizovány jako čtyřiadvacetihodinové stanice se zaměřením na sport. Kromě Ligy mistrů UEFA nabídne O2 i nejatraktivnější zápas z každého kola fotbalové Synot ligy, vedení operátora slíbilo do budoucna i tenisovou WTA nebo bojové sporty MMA. Oficiální představení stanice proběhne příští týden, v úterý 28. července.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).