Hlavní navigace

O2 TV spouští dalších pět HD kanálů a nahrazuje Arenu Sport

28. 4. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2
Operátor přináší nové stanice ve vysokém rozlišení, nově se také v nabídce objeví France 24 v anglickém jazyce, a to ve všech tarifech.

Digitální televize O2 TV od dnešního dne, tedy od 28. dubna, zařazuje dalších pět stanic v rozlišení HD. Jde o Barrandov HD, Nova 2 HD, Nova Gold HD, Dorcel HD a slovenskou 213 HD. Náhradou za stanice Arena Sport 1 a 2 má být i Sport 5. Z nabídky O2 TV zmizí také stanice Docu CS, a to „z důvodu vypnutí a ukončení vysílání na území ČR“.

Od 28. dubna se mohou diváci těšit na nový sportovní kanál 213 v HD kvalitě, který nahradí Arenu Sport 1 a 2. Tyto kanály dlouhodobě vykazovaly velmi nízkou sledovanost a odklon od původního zaměření na slovenskou sportovní scénu, říká Anna Lenerová, manažerka obsahu O2 TV.

K TÉMATU: O2 TV: O2 TV má aplikaci pro Xbox. Na Slovensku bude v létě

Zařazení Markízy International bude záležet na zájmu diváků

O2 TV - další stanice v HD, duben 2017.
Autor: O2

O2 TV – další stanice v HD, duben 2017.

Nově zařazený slovenský kanál 213 HD vysílá převážně sportovní přenosy a kulturní představení. První sportovní událostí, kterou divákům v rámci zařazení do nabídky O2 TV přinese, bude gala večer bojových umění Simply the Best. V květnu se pak diváci mohou těšit např. na Mezinárodní mistrovství Slovenska v motokrosu MX Open. Stanice bude dostupná ve všech tarifech na pozici 73. V HD kvalitě pak u tarifů L, XL na pozici 72.

BRAND24

Další stanicí, která se nově objeví v portfoliu O2 TV, je ryze sportovní Sport 5. Ta nabídne i v Česku velmi oblíbené mistrovství světa v dřevorubeckém sportu, Stihl World Championship.

Na květen pak O2 TV připravila pro zákazníky tarifu M další ochutnávkový kanál. Tentokrát půjde o National Geographic Wild, který diváci naleznou na pozici 14.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).