Hlavní navigace

O2 TV odvysílá druhou řadu zápasnické reality show Oktagon

15. 9. 2017
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: O2 Sport
UVNITŘ VIDEO – Druhá série česko-slovenské reality show Oktagon odstartuje v pondělí 18. září od 21 hodin na stanici O2 TV Sport.

Celkem bylo natočeno osm dílů, které budou sledovat osudy čtyř českých a čtyř slovenských zápasníků smíšeného bojového umění MMA. Ti budou společně trénovat, bojovat a přes měsíc žít v jedné vile. Vítěz soutěže se může těšit na roční kontrakt ve výši deset tisíc eur a nabídky zápasů od renomovaných promotérů. Show poběží každé pondělí od 21 hodin na stanici O2 TV Sport, na Slovensku ji odvysílá stanice Plus.

Loňskou první sérii ovládl slovenský bijec Gábor Borároš a letos se diváci mohou těšit na zcela novou zápasnickou sestavu, která se představí v tradiční pyramidě. Do semifinále postoupí dva nejlepší z každého týmu a finálový zápas proběhne v neděli 12. listopadu na galavečeru v Bratislavě. Jedinou změnou oproti minulému roku bude zápasová váha, která byla nově stanovena do 84 kilogramů.

Už v minulém roce se nám potvrdilo, že investice do vlastní tvorby a bojových sportů se nám vrací v podobě značného fanouškovského zájmu. Vedle nejlepších českých turnajů a pravidelného magazínu nyní pokračujeme i ve slibované reality show, pochvaluje si Marek Kindernay.

Čechy trénuje Macháček s Vémolou

Tým českých bijců bude koučovat thajboxer Petr Macháček a jeho parťákem se stal úspěšný zápasník Karlos Vémola, který se jako historicky první Čech probojoval do prestižní soutěže organizace UFC. Na slovenské straně bude trénovat Ilja Škondrič, známý už z první série. Toho doprovodí Attila Végh, bývalý šampion organizace Bellator.

UX DAy - tip 2

Český tým

V českém týmu nastupují i dva nováčci – čísla v závorce za jménem zápasníků uvádějí počet výher a počet proher v profesionálním ringu.

Michal Kotalík (3–3)

Odchovanec Junior MMA Nymburk, který do střední váhy přichází z polotěžké kategorie. Mohli jsme ho vidět na prvním galavečeru v rámci loňského ročníku soutěže Oktagon, kde dokázal zdolat Pavla Langera na KO už v prvním kole.

Ondřej Raška (7–3)

Zástupce Jetsaam gym Brno patří ke zkušenějším bojovníkům. Nebezpečný je hlavně na zemi, kde všechny svoje výhry zaznamenal ukončením pomocí tzv. submission.

Pavel Salčák (0–0)

Nováček na profesionální scéně MMA, ale určitě ne na scéně bojových sportů. Svěřenec Andrého Reinderse se stal amatérským šampiónem České republiky v thajském boxu.

Pavel Simandl (0–0)

Další bojovník ze stáje Andrého Reinderse, který si v show odbude profesionální debut. Simandl se dosud prosazoval především jako řecko-římský zápasník, i proto bude jeho předností boj na zemi.


Autor: O2 Sport

Čeští bojovníci druhé řady show Oktagon.

Za slovenský tým bude bojovat zkušený zápasník Tomáš Bolo (4–4), Patrik Grunner (3–2), Radovan Úškrt (2–1) nebo papírový favorit, dosud neporažený Samuel Krištofič (7–0).  Kromě zmíněné reality show přináší stanice O2 TV Sport i přímé přenosy zápasů dalších domácích zápasnických organizací. V pátek 15. září od 19 hodin nabídne třeba živý přenos z galavečera Fight Night West 2 & XFN 4 v Karlových Varech nebo 12. října GCF 41: Night of the Legends z pražské arény Sparta Podvinný mlýn.


Autor: O2 Sport

Slovenští bojovníci druhé řady show Oktagon.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).