Hlavní navigace

O2 TV Free včera spustilo vlastní placenou hybridní aplikaci, podívejte se na první obrázky

21. 3. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Provoz kanálu O2 TV Free, který vysílá v multiplexu společnosti Digital Broadcasting, přešel do druhé plánované fáze.

S jedinou v galerii popsanou výjimkou funguje zatím hybridní aplikace kanálu O2 TV Free zdarma, tedy bez požadované SMS platby. Ta by měla od včerejška fungovat jako denní předplatné, které zatím vyjde na jednu korunu. Od 3. dubna pak denní předplatné exkluzivního obsahu z O2 TV prostřednictvím hybridní aplikace stanice O2 TV Free vyjde na 69 korun. K přístupu do hybridní aplikace využívá kanál tlačítko ve své korporátní, tedy modré barvě.

UX DAy - tip 2

PODROBNOSTI: O2 TV Free nabídne v zemském vysílání O2 TV Sport, po měsíci ho doplní placenou HbbTV aplikací

O2 TV Free vysílá v zemském multiplexu číslo 4 společnosti Digital Broadcasting ve standardu H264 – MPEG-4 – AVC se zvukem HE-AAC. Pro jeho příjem je tak nutný set-top box nebo televize schopná příjmu MPEG4, pro spuštění hybridní aplikace pak musí být televizor připojený k internetu a umožňovat přístup do světa HbbTV.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).