Hlavní navigace

O2 Sport nabídne přenosy ze zápasů znojemského hokejového klubu

16. 9. 2016
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: O2 Sport
Kromě přenosů Sparty a Liberce z české hokejové extraligy, které budou k vidění od roku 2018, zakoupil O2 Sport vysílací práva na vybrané zápasy klubu Orli Znojmo hrající rakouskou EBEL ligu.

Přímé přenosy odstartují dnes od 16:55 hodin, kdy se Znojmo utká v repríze loňského finále s mistrovským Salcburkem. Prvním utkáním sezony provede fanoušky komentátorské duo Jan Homolka a Richard Tesař.

Během příštího roku chce O2 Sport spustit hokejový kanál O2 TV Hokej, ve kterém plánuje nabídnout i další obsah. EBEL liga bude takovou přípravou na naši novou stanici O2 TV Hokej. Dáváme tím jasný signál, že se chceme věnovat hokeji i v budoucnu, uvedl Marek Kindernay, výkonný ředitel O2 TV Sport, a doplnil: Znojmo předvádí každoročně atraktivní hokej, patří k favoritům soutěže. Máme zakoupená práva i na play off, včetně případného finále.

Jihomoravský celek začal hrát Erste Bank Eishockey Ligu od sezony 2011/2012 a zatím se pokaždé probojoval do vyřazovacího play off. V minulém ročníku pak přišel úspěch největší. Pod vedením kouče Jiřího Režnara se znojemský výběr dostal až do finále, kde v napínavé sérii podlehl EC Red Bullu Salzburg 2:4 na zápasy. První rakouskou hokejovou EBEL ligu hrají kromě Znojma a rakouských týmů také mužstva ze Slovinska, Maďarska nebo Itálie.

UX DAy - tip 2

Jsme nesmírně rádi, že se nám ještě před startem ligy podařilo dotáhnout a podepsat víceletou smlouvu o spolupráci, a Orli Znojmo se tak zařadí do balíčku exkluzivního sportovního obsahu, který O2 TV nabízí. Stává se naším hlavním mediálním partnerem a zároveň významným partnerem klubu, podotýká Petr Veselý, manažer Orlů Znojmo.

Fanoušci se mohou těšit na nejméně deset přímých přenosů domácích zápasů, plus případné play off, v nejvyšší HD kvalitě, ale také na vybraná utkání z venkovních kluzišť.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).