Hlavní navigace

O2: AMC prozatím ponecháváme v nabídce O2TV Go

5. 2. 2015
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Firma už použila stanici AMC jako tahák pro svou službu O2TV Go na webu i na sociálních sítích. Spojila s ní soutěž o beranice symbolizující americký seriál Fargo.

Filmový kanál AMC (dříve MGM), který provozuje na českém a slovenském trhu společnost AMC Networks, prozatím zůstává v nabídce mobilní služby O2TV Go. Její provozovatel, firma O2 Czech Republic, nechává diskusi na toto téma otevřenou. Toto téma je aktuálně otevřené a nemáme ho jak okomentovat, uvedla pro server DigiZone.cz Kateřina Mikšovská z tiskového oddělení O2. Podle vyjádření společnosti AMC pro naši redakci z uplynulého měsíce, měla stanice zůstat v nabídce právě do konce ledna. Spolu s FilmBoxem je AMC jediným placeným filmovým kanálem, který v nabídce O2TV Go předplatitelé najdou.

BRAND24

K TÉMATU: Filmový kanál AMC v nabídce mobilní služby O2TV Go pouze na omezenou dobu

O2 už použila stanici AMC jako tahák pro svou službu O2TV Go na webu i na sociálních sítích. Přinášíme dobrou zprávu pro všechny fanoušky kvalitní televizní tvorby. V O2 TV Go můžete počínaje dneškem sledovat cenami ověnčený seriál Fargo zcela zdarma. Od 22:00 ho každou středu vysílá stanice AMC, kterou jsme pustili do smartphonů, tabletů a počítačů všem – i když jste si O2 TV Go nepředplatili, napsala 28. ledna na svém webu společnost O2, která seriálovou novinkou spojila i se soutěží připomínající seriál Fargo. AMC je jedinou televizní stanicí stejnojmenné firmy, která je v nabídce mobilní služby dostupná.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).