Hlavní navigace

Názory k článku (O)milníky české televizní digitalizace: Jahodový jogurt, zlacené konektory a televizní antény

  • Článek je starý, nové názory již nelze přidávat.
  • 17. 11. 2014 10:32

    Enik

    označují vyzařovací úhly antény a správně mají být "fí." Z nějakého důvodu se na Digizone tyto znaky nezobrazují korektně. Takže správný znak má být "Φ"

  • 17. 11. 2014 13:23

    K-A-R-L-O-S

    Otázkou je jestli v dané lokalitě lze příjem řešit kvalitními komponenty a zda-li lidé jsou ochotni a schopni situaci řešit nebo mají na to € finance a chtí to řešit.toť otázka.protože rodina řeší další věci nejen ůzce specifický a to příjem TV a R přes antény a jak jsou kvalitní,ale jak důležitý je pro ně příjem TV-R v dané rodině.to je podstatné.někdo visí více než někdo jiný méně.a pak dělejte závěry?!!.nehledě na různorodost povah občanů a technická možnost řešení příjmu.
    Příklad je Ještěd s Černou Horou v krkonoších a to Multiplex 3 Kanál 60 kdy sice nejedou SFN ale bohužel mají O.I. nastaven tak že se navzájem ruší.a to vám NEpomůže ani ta nejlepší anténa.to je NEŘEŠITELNÝ STAV.dle vyjádření Českých Radiokomunikací.
    A u mně ve Stupně není problém K 52 z Krašova a nebo ze Svatoboru protoře jsou daleko od sebe ale ůhlově jsou od sebe 135°.takže žádný problém na rozdíl od cca 40°od sebe v případě Ještěd-Krkonošská Černá hora.to je problém s kterým nic neuděláte.a nasaďte si Kathrein AOT 65 stejnak vám to nepomůže.protože síla je na 90% ale kvalita na 18% protože se ti dva vysílače vyruší.s tím vy jako soukromá osoba nic neuděláte NIC.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).