Hlavní navigace

Novým balíčkem Svět cílí O2 na cizince a milovníky cizích jazyků

24. 2. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Operátor O2 nabídne zákazníkům své televize nový balíček Svět, do kterého v průběhu března zařadí třináct nových kanálů.

Balíček Svět je určen pro Čechy, kteří touží po zdokonalení se v cizím jazyce, a pro cizince žijící na území České republiky. Česká televizní populace je výjimečná svým požadavkem na téměř stoprocentní dabing zahraničních kanálů do českého jazyka, nicméně evidujeme růst poptávky po obsahu v originálním znění, který slouží ke zdokonalení se v nejrozšířenějších světových jazycích, vysvětluje David Duroň, ředitel O2 TV.


Autor: O2

Třináct kanálů z balíčku Svět (klikněte pro zvětšení).

Od března do konce dubna budou kanály dostupné zdarma všem zákazníkům O2 TV. Od 1. května zůstanou stanice v nabídce O2 TV XL. Majitelé O2 TV s tarifem M nebo L si budou moci balíček Svět dokoupit za sto korun měsíčně.

Kromě výše uvedených kanálů nabízí O2 TV i jiné zahraniční televizní stanice, vedle anglicky mluvících zpravodajských kanálů BBC, CNN nebo Bloomberg je to například kanál France 24, který umožňuje přepínat mezi anglickou verzí a originálním zněním.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).