Hlavní navigace

Nova Sport nabídne svým divákům přenos zápasu mezi Mayweatherem a McGregorem

17. 8. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: TV Nova
UVNITŘ VIDEO – Dlouho očekávaný boxerský zápas mezi neporaženým boxerem Floydem Mayweatherem a MMA zápasníkem Conorem McGregorem uvidí živě i čeští a slovenští diváci.

Stanice Nova Sport 1 získala vysílací práva a v neděli 27. srpna od 1 hodiny ranní odvysílá kompletní galavečer z amerického Las Vegas. S velkým úspěchem vysíláme UFC, takže když bylo světu oznámeno, že největší hvězda UFC Conor McGregor půjde do ringu proti Mayweatherovi, nebylo o čem pochybovat. Prestižní zápas jsme chtěli získat a teď doufám, že tento mimořádný souboj si diváci na Nova Sport dosyta užijí, těší se vedoucí sportovního programu skupiny Nova Dušan Mendel.

Téměř dva roky po ukončení kariéry se tak do ringu vrací Floyd Mayweather, který se s aktivní kariérou rozloučil v září 2015 s bilancí 49 výher a žádné porážky. Čtyřicetiletý boxer ale bude čelit jedné z největších hvězd bojových sportů současnosti – Conoru McGregorovi. Tento irský zápasník je historicky prvním, který v prestižní soutěži UFC držel mistrovské pásy dvou váhových kategorií. 

Každopádně je považován McGregor za jednoznačného outsidera zápasu a odborníci mu nepřisuzují větší šance. I tak je chystaný duel označován jako největší zápas historie. Mayweather požadoval za účast v zápase částku sta milionu dolarů a zápas by podle odhadů mohl vynést organizátorům i miliardu dolarů.

Tipy C

Jak nakonec boxerský duel přezdívaný The Money Fight dopadne, se budou moci čeští a slovenští diváci přesvědčit na kanálu Nova Sport 1 a platformě Voyo v neděli 27. srpna od 1 hodiny ráno, hlavní zápas by se měl vysílat zhruba od půl šesté.


Autor: TV Nova

.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).