Hlavní navigace

Nova začne nabízet na Voyu i koncerty. První bude skupina Monkey Business

21. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

Nova Group rozšiřuje zaměření svého videoserveru Voyo.cz také o živé koncerty. V přímém přenosu se zde doposud objevovaly události, které nabízel sesterský kanál Nova Sport, například NHL.

Prvním koncertem, který se na serveru Voyo.cz objeví, bude ve čtvrtek vystoupení populární české skupiny Monkey Business, jež letos slaví své dvanácté výročí. Tato hudební událost bude vysílána živě z pražských Žlutých lázní, a to od 18 hodin. Kromě členů kapely, což jsou Roman Holý, Matěj Ruppert, Tonya Graves, Pavel Mrázek, Ondřej Brousek, Olda Krejčoves a Martin Houdek, tu nebudou chybět ani někteří hosté, jejichž jména by však neměla být dopředu prozrazena.

BRAND24

NEPŘEHLÉDNĚTE: Nova překročila na Voyu nabídku tisícovky titulů on-line. Kontruje Topfunu

Živé přenosy nejsou pro Voyo.cz žádnou novinkou, protože v současnosti ve spolupráci s Novou Sport živě vysíláme některé sportovní události. Koncert na Voyo.cz ale našim předplatitelům přinášíme poprvé a já pevně věřím, že ne naposled. Jsem přesvědčený, že Monkey Business budou pro naše předplatitele vítaným hudebním bonbonkem, řekl při této příležitosti ředitel internetu a ostatních interaktivních služeb Nova Group Pavel Krbec. Na koncertě zazní i nové skladby z připravované des­ky.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).