Hlavní navigace

Nová stanice Fooor spustila na satelitu promo smyčku, ostrý start plánuje na pondělí

22. 2. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ VIDEO Stanici budou moci sledovat diváci především prostřednictvím satelitní pozice 23,5 stupně východně, kde bude dostupná na všech typech karet operátorů CS Link a Skylink.

Podle plánu dnes zahájila promo vysílání slovenská stanice Fooor, čtvrtý kanál z rodiny společnosti Markíza Group, která provozuje programy Markíza, Doma a Dajto. Úvodní propagační smyčka odpovídá té, kterou Markíza umístila na svůj YouTube profil. Program bude dostupný primárně na satelitu v rámci služeb CS Link a Skylink, a to na všech kartách Irdeto, ICE a CryptoWorks. Dále ho na Slovensku nabídnout v rámci svých sítí i kabeloví a IPTV operátoři. Chybět bude naopak v pozemním vysílání.

K TÉMATU: Fooor, čtvrtý kanál Markízy, bude u CS Linku a Skylinku dostupný na všech typech karet

Tipy C

V prvním týdnu vysílání, tedy v době od 25. února do 3. března, se v programu objeví například filmy Prázdniny v Americe, Maska; Zahulíme, uvidíme; Prázdniny v Americe a řada dalších. Na Foooru nebude chybět i zábavný pořad Richarda Genzera a Michala Suchánka Tele Tele, který už nyní reprízuje v České republice stanice Smíchov. Ze seriálů nový program zreprízuje mj. Přátele, Frasier, Sabrinu – mladou čarodějnici nebo Chucka. Na satelitu je šířena stanice jako bezplatná.

Parametry příjmu: Astra 3B (23,5 stupně východně), 11895/V, SR 27500, FEC 5/6, norma DVB-S/QPSK

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).