Hlavní navigace

Nova si registruje Spolubydlící a Benzinku, Prima Léto s Italem a ČT Mazaly

16. 5. 2012
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ LOGO Televize se připravují na letní a podzimní sezónu. Z ochranných známek lze vytušit, jaké původní i licencované formáty se objeví na obrazovce.

Ochranné známky Benzinka, Spolubydlící, 2 plus KK a 3 plus KK si nechala u patentového úřadu registrovat společnost Media Pro Pictures, která produkuje veškeré původní pořady televize Nova kromě zpravodajství a aktuální publicistiky. Pozadu nezůstala ani Prima family, která požádala o registraci známek Léto s Italem (nedávno si registrovala i název S Italem v Itálii a Na vlastní riziko, což je pořad, který by měl po odchodu Janka Kroupy a Josefa Klímy na Novu nahradit nynější Soukromá dramata).

K TÉMATU: Emanuele Ridi se vrací, Prima family si registruje název S Italem v Itálii

BRAND24

Česká televize zažádala o registraci názvu a log k novému komediálnímu seriálu pro děti a rodiče Mazalové a televize Barrandov názvy Recept na bohatství, což bude společná podzimní soutěž se slovenskou televizí Joj a Barrandovská abeceda. Ta podle serveru MediaGuru.cz evokuje název populárního pořadu Československé televize z 80. let minulého století. ČST tehdy vysílala pořad Abeceda, v němž na pódiu vystupovaly osobnosti, jejich jméno začínalo na stejné písmeno.

Podobným způsobem už Barrandov oživil dřívější formát Videostop, který s úspěchem vysílá pod názvem Barrandovský videostop.


Zdroj: Úřad průmyslového vlastnictví

Logo nového komediálního seriálu České televize pro děti i rodiče Mazalové

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).