Hlavní navigace

Nova představila letní programové schéma

6. 6. 2016
Doba čtení: 5 minut

Sdílet

Ulici nahradí Hospoda, ve čtvrtek dojde na dva díly Comebacku za sebou. Pondělní večery budou patřit českým filmům.

Od konce června budou podvečery od pondělí do pátku patřit seriálu Hospoda, který během prázdninové pauzy nahradí nekonečnou Ulici. Ve čtvrtek večer bude Nova vysílat dva díly sitkomu Comeback za sebou. Pokračovat se bude s Kriminálkou Anděl, která dále poběží v hlavním vysílacím čase v neděli a úterý. Reprízovány budou také díly ze šesté řady reality show Výměna manželek. Poslední díl jarní sezóny Ordinace v růžové zahradě 2 se vysílá ve čtvrtek 16. června a Ulice v pátek  24. června. Poté oba oblíbené seriály vstupují do své tradiční letní pauzy.

Pondělní večery budou patřit českým filmům, postupně dojde třeba na komedii dle scénáře Zdeňka Svěráka Vratné lahve, komedii Marie Poledňákové Líbáš jako ďábel, film Jiřího Vejdělka Ženy v pokušení, oba díly romantického snímku Bobule nebo Okresní přebor a další. Úterní večery budou po Kriminálce Anděl patřit českým detektivkám v čele se snímky Případ mrtvého muže, Případ mrtvých spolužáků, Smrt klavíristy, Smrt si vybírá nebo Holka na zabití. Během letních dní se diváci mohou těšit také na české filmy jako Kamarád do deště, Discopříběh, Láska z pasáže a jiné.

Čtvrteční večery na TV Nova budou patřit komediím, mezi nimi například romantické komedii s Benem Stillerem Těsně vedle, snímkům Šéfové na zabití, Žába k zulíbaní, Ledové ostří a dalším. Během prázdninových sobotních podvečerů se diváci mohou těšit na film Zorro: Tajemná tvář s charismatickým Antoniem Banderasem v hlavní roli, na legendární muzikál Pomáda, kde excelují nezapomenutelní John Travolta a Olivia Newton-John, ale také na komedie Svatba mého nejlepšího přítele nebo Přes noc třicítkou. V průběhu léta se diváci dočkají také zahraničních filmů Sherlock Holmes, Jack Reacher, Šifra mistra Leonarda, Andělé a démoni, Hunger Games, Cesta do středu Země, Cesta na tajuplný ostrov a dalších.

TV Nova odvysílá premiérové díly poslední série oblíbeného seriálu Mentalista VII, ve všední dny poběží reprízy úspěšných Dva a půl chlapa a Námořní vyšetřovací služba. Ze sportovních akcí by si diváci neměli nechat ujít srpnovou Grand Prix České republiky na Masarykově okruhu, kde se v seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů představí Karel Hanika a Jakub Kornfeil.

Nova Cinema

Nova Cinema nabídne v premiéře například romantické drama Ona nebo sci-fi thriller Automata s Antonio Banderasem v hlavní roli. Pro fanoušky komedií stanice na léto připravila filmy Nesvatbovi, Diktátor, Velká svatba nebo americkou komedii Než si pro nás přijde, ve které excelují Jack Nicholson s Morganem Freemanem. Romantici i milovníci romantických dramat si přijdou na své u filmů Na dotek, Pýcha a předsudek nebo Bratrstvo ticha. Fanoušci akčních filmů a thrillerů se mohou těšit na filmy WikiLeaks a Zabiják Joe.

Pro silnější nátury připravila Nova Cinema hororový snímek Obřad s hvězdným Anthony Hopkinsem. Letní program doplní hudební drama Ray o životě amerického zpěváka, klavíristy a hudebního skladatele Raye Charlese nebo dobrodružný animovaný příběh Shrek. Z českých filmů Nova Cinema odvysílá muzikálovou pohádku F. A. Brabce V peřině s Lucií Bílou a Karlem Rodenem. V letním vysílacím schématu nebude chybět ani třetí premiérová řada seriálu Království a v premiéře uvede Nova Cinema také americké seriály Policie Battle Creek a Hráč.

Fanda

Fanda přes léto nabídne pokračování formátů jako je Kriminálka Las Vegas a Kriminálka Miami, stejně jako reality pořad Válka skladů. Od července se diváci mohou těšit na premiérovou dvacátou řadu seriálu Kobra 11, který poběží celé léto každou sobotu od 20:20. Sobotní večer bude na Fandovi patřit akčním filmům, v neděli večer dojde na novou řadu seriálu Gotham. V přímém přenosu pak svým divákům nabídne srpnový golfový turnaj Czech Masters – PGA.

Smíchov

Smíchov přes léto sází na sitkomy Dva a půl chlapa, Tři kluci a nemluvně, Ženatý se závazky, Krok za krokem i Mike a Molly. V premiéře dojde na Vezmi si mě, Zkažená úča, Selfie nebo A to Z. V podvečerním animovaném pásmu Smíškové přinese dětem animované seriály plné jejich oblíbených hrdinů jako Kung Fu Panda: Legendy o mazáctví, Spongebob v kalhotách, Scooby-Doo: Záhady s.r.o., Scooby-Doo na stopě nebo Scooby a Scrappy Doo.

Telka

Každou sobotu večer se diváci dočkají dvou dílů seriálu Pojišťovna štěstí, v sobotu v podvečer poběží český televizní seriál Nováci a nedělní podvečery budou patřit seriálu Redakce. Od pondělí do pátku nabídne Telka Ordinaci v růžové zahradě 2 z roku 2015 a Ulici z roku 2010. Na premiérové díly se mohou těšit fanoušci amerického pořadu Soudkyně Maria.

UX DAy - tip 2

Nova Sport 1

Tenisoví fanoušci se mohou těšit na tenisový Wimbledon, spolu se stanicí Nova Sport 2 a videoportálem Voyo bude Nova schopna nabídnout zápasy až ze šesti kurtů najednou. Napínavé tenisové zápasy budou k vidění také na olympijských hrách v Rio de Janeiru. Kromě tenisového olympijského turnaje mohou ale diváci očekávat i kompletní fotbalový, basketbalový, ragbyový nebo házenkářský turnaj v Riu. A zajímavou podívanou nabídne i golf, který se na olympiádu vrací po dlouhých 112 letech. Čeští fanoušci se také mohou těšit na čtyři velké ceny seriálu Mistrovství světa silničních motocyklů s českou účastí. Fanoušci golfu si mohou vychutnat dva turnaje velké čtyřky – The Open a PGA Championship. A milovníkům fotbalu je určen anglický Community Shield, kdy se na stadionu ve Wembley střetne Manchester United a Leicester City.

Nova Sport 2

Kromě Wimbledonu nebo olympiády dostanou na Nova Sport 2 prostor také bojové sporty. Jednou z událostí tohoto léta bude jistě boxerský megazápas Kličko – Fury, dlouho očekávanou odvetu odvysílá Nova Sport 2 v sobotu 9. července. Stejný víkend si diváci bojových sportů užijí také velkou noc v UFC, prestižní galavečer UFC200 bude plný hvězd MMA. A milovníci motorismu se mohou těšit na závody nejrychlejších vozů na světě v americké sérii IndyCar.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).