Hlavní navigace

Nova nasadí Petru Svobodu do Nočních Televizních novin od pondělí 17. června

14. 6. 2013
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

UVNITŘ GALERIE – Moderátorka nahradí Ivetu Vítovou, která předčasně odchází na mateřskou dovolenou kvůli rizikovému těhotenství

Moderátorka Počasí na Nově Petra Svoboda přejde na pozici moderátorky Nočních Televizních novin již od pondělí 17. června. Informovala o tom PR koordinátorka Novy Alžběta Cimová. Nová tvář noční zpravodajské relace nahradí Ivetu Vítovou, která kvůli rizikovému těhotenství odchází předčasně na mateřskou dovolenou. Petra Svoboda působí na Nově teprve od letošního března, kdy začala moderovat relace o počasí.

Tipy C

K TÉMATU: Playmate Petra Svoboda po třech měsících na Nově povýší do Televizních novin

“Za tu dobu si diváci sympatickou moderátorku velice oblíbili – vyhověli jsme tedy četným žádostem našich diváků, kteří se s Petrou nyní budou moci prostřednictvím obrazovek setkávat častěji,” uvedla Cimová. „U moderátorky Televizních novin je důležitá nejen profesionalita, ale také empatie, osobitost a v neposlední řadě pak schopnost tyto vlastnosti přenést až k divákům u obrazovek. Bude to pro mě pracovně i časově náročnější, s hlídáním malé dcery Ráchel mi ale i nadále budou pomáhat hlavně babičky a tatínek, takže se nemusím ničeho obávat,“ dodala sama moderátorka.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autor je šéfredaktorem serveru o digitálním vysílání DigiZone.cz a redaktorem týdeníku Reflex.
Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).