Hlavní navigace

Nova nabízí na Voyo.cz přístup ke kompletnímu obsahu za 189 korun

15. 12. 2011
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: 115393
15. 12. 2011

Internetoví uživatelé, kteří chtějí získat přístup k veškerému obsahu serveru Voyo.cz, mohou nyní zaplatit pouze 189 korun měsíčně a o víc už se starat nemusejí. Za tuto cenu se jim otevře možnost využit databáze českých i zahraničních filmů, seriálů, pořadů TV Nova a sportovních přenosů. Vše bude navíc divákům k dispozici bez jakýchkoliv reklam. O přípravě tohoto balíčku už vás server DigiZone.cz informoval začátkem listopadu.

BRAND24

K TÉMATU: Videoserver Novy Voyo.cz nabídne měsíční předplatné

Již nyní knihovna obsahuje více než stovky titulů a každý čtvrtek budou do nabídky přibývat další filmy a seriály. V současnosti spolupracujeme s pěti desítkami nezávislých producentů, lokálních i zahraničních distributorů a jednáme s mnoha studii a televizními stanicemi, abychom v blízké budoucnosti mohli do výběru zahrnout i jejich tituly. Jako dárek jsme navíc pro naše uživatele připravili přístup k vybraným titulům zdarma po dobu jednoho týdne, přiblížil vedoucí internetové sekce televize Nova Pavel Krbec. Důležitou skutečností je také to, že v balíčku jsou obsažena i internetová práva pro hokejové soutěže KHL a NHL.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od září 2007 do ledna 2016 byl redaktorem DigiZone.cz. Kromě problematiky pirátství satelitní TV se zajímá také o dálkový příjem televize a VKV rozhlasu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).