Hlavní navigace

Nová mobilní aplikace Seznam Zprávy sbírá videopříspěvky uživatelů

18. 9. 2017
Doba čtení: 1 minuta

Sdílet

 Autor: Seznam
Po téměř ročním ostrém provozu vlastní online zpravodajské stránky představil Seznam.cz také mobilní aplikaci Seznam Zprávy.

Mobilní aplikace Seznam Zprávy, která je dostupná majitelům telefonů s operačním systémem iOS i Android, nabízí divákům kromě samotného zpravodajství i možnost přidat jejich názory ke konkrétním zprávám. Seznam.cz si tak chce vyzkoušet, zda budou jeho uživatelé ochotni své názory publikovat formou videopříspěvků. 

PSALI JSME: Seznam Zprávy končí se start-upovým provozem a ohlašují nové pořady

Aplikace tak bude primárně určena pro videoverze diváckých komentářů. Ty budou dostupné jak v mobilní aplikaci, tak pod články na webu Seznam Zprávy. Nahrané názory budou moci uživatelé sdílet i prostřednictvím svých sociálních sítí. Při návrhu aplikace i webu jsme mysleli i na to, aby lidé mohli názory sdílet na svých sociálních sítích a dát tak přátelům vědět, co si o dané problematice myslí, dodává Norbert Gulevič, produktový manažer, který má celý projekt na starosti.

UX DAy - tip 2

Možnost okamžité i sdílené reakce

Zprávy Seznamu stavíme na videu, proto i uživatelské komentáře koncipujeme jako videopříspěvky. Lidé mohou dotvářet obsah spolu s námi, mobilní aplikaci mají stále při sobě a mohou na téma či událost reagovat okamžitě, rekapituluje nové možnosti šéfredaktor zpravodajství Jakub Unger.


Autor: Seznam.cz

Šéfredaktor projektu Seznam Zprávy Jakub Unger.

Pro přidání videokomentáře je v mobilní aplikaci určena ikona nazvaná Říct názor. Po jejím rozkliknutí je možné nahrát až minutový záznam, který se následně odešle do redakce. Redakce má možnost odmítnout publikovat názor, pokud je v rozporu s redakčními pravidly. Pro přihlášení slouží uživatelův účet na Seznamu. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Od roku 2016 do února 2019 vedl DigiZone.cz. Do redakce přišel z týdeníku Marketing & Media. V minulosti působil jako marketingový manažer Českého rozhlasu, redaktor týdeníku Strategie nebo reportér pořadu Občanské judo.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).