Hlavní navigace

Nová Digi TV: naše IPTV televize bude v září, dnes spouštíme předregistraci

17. 8. 2016
Doba čtení: 2 minuty

Sdílet

 Autor: Digi CZ
Má mít vše co konkurenční řešení, včetně zpětného zhlédnutí a nahrávání. Během září pak i 40 HD kanálů. K dispozici bude i mobilní verze DIGI2GO.

Od 1. září 2016 si u Nové Digi TV budete moci vybrat, zda ji chcete sledovat, a to včetně přenosů z anglické Premier League, Sky Bet Championship a španělské La Ligy, přes satelitní platformu, nebo prostřednictvím vašeho internetového připojení, tedy přes IPTV.

Obsah nové internetové televize bude zajišťovat její provozovatel, společnost Digi CZ, která rovněž zajistí servisní podporu a marketingové aktivity. Technickou stránku bude mít na starosti společnost itself, s. r. o., dodavatelem softwarového řešení je 4NET.TV solutions, a. s., jejíž česká IPTV platforma se stala technologickým základem jak pro internetovou televizi Nová Digi TV, tak pro mobilní televizi DIGI2GO, která ji bude doprovázet.

K TÉMATU: Česká a slovenská Digi TV budou i nadále spolupracovat. Každá se postará o něco

Digi TV vs. O2 TV: jaké budou změny v programové nabídce O2 TV od 8. srpna?

Novinky u IPTV operátorů: upravený vzhled 4net.tv a internetová televize Digi TV


Autor: archiv

Internetová televize bude kopírovat stávající nabídku satelitní Nové Digi TV, ale s vyšším počtem kanálů v HD kvalitě. Do konce září se má v nabídce objevit 40 stanic s vysokým rozlišením.

Programové balíčky:

  • Základní balíček plus rozšiřující balíčky Sport a filmové Extra a HBO
  • Komplexní nabídka Maxi

Základní vlastnosti Nové Digi IPTV:

  • běžné sledování v reálném čase,
  • přehrání pořadu od začátku,
  • archiv pořadů, resp. sledování několik dní zpětně (funkce Zpětné zhlédnutí),
  • pozastavení pořadu,
  • nahrávání pořadů,
  • možnost současně sledovat pořady na až 4 zařízeních, resp. na set-top boxu + 3 zařízeních, přičemž se neříká, zda může jít o stejné pořady, resp. kanály.

Každý zákazník, který si pořídí internetovou televizi, dostane zároveň ke svému televizoru set-top box, přičemž na výběr budou dva druhy připojení k internetu – kabelový (Ethernet), nebo s bezdrátovým Wi-Fi. Následně bude moci využít i služby DIGI2GO určené ke sledování programu Nové Digi TV na maximálně třech dalších mobilních zařízeních s operačním systémem Android či iOS.

BRAND24

Vlastnosti mobilní DIGI2GO:

  • Nebude k dispozici samostatně, tj. bez set-top boxu, zákazník ale bude moci mít set-top boxy dva.
  • K dispozici zatím nebude přes počítač a jako důvod udává tisková zpráva ochranu „zejména exkluzivního sportovního obsahu Nové Digi TV“.

Ceny zatím oznámeny nebyly, ale obě služby, tedy satelitní a IPTV, se prý nebudou příliš lišit, říká Vladimír Rusnák, výkonný ředitel Digi CZ: Přesné ceny zveřejníme spolu se spuštěním internetové televize. Prozradím jen, že ke startu internetové televize připravujeme zajímavé akční ceny. Navíc zákazníci, kteří si pořídí internetovou televizi Nová Digi TV spolu s Digi internetem, budou cenově dále zvýhodněni, podobně jako je tomu již dnes pro kombinaci satelitu a Digi internetu. Není to však podmínkou, naše internetová televize bude fungovat všem zákazníkům s dostatečně kvalitním internetovým připojením nezávisle na jeho poskytovateli.

Nová Digi TV také oznámila, že dnešním dnem spouští oficiální předregistraci na adrese www.novadigitv.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Novinář a redaktor DigiZone.cz věnující se novodobému digitálnímu světu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).